Klacht: Flexa verf vergeeld binnen 6 maanden

op 31 juli 2013 over Flexa in de categorie Producten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb zo een 5,5 maand geleden al mijn kozijnen en deurposten geverfd met Flexa verf hoogglans wit. Nu trof ik na enkele maanden al een gele verkleuring onder beeldjes e.d. aan. Ik zou wel verwachten dat er door de zon wat verkleuring optreed, maar Ik vind dit wel erg snel! En de verf blijkt dan wel erg duur als ik elke paar maanden opnieuw moet verfen. Ik zou graag 2 nieuwe potten flexa hoogglans wit ontvangen om de kozijnen opnieuw te verfen. Eventueel kan ik foto’s sturen om de verkleuring te tonen.

Gewenste Oplossing:

2 potten Flexa hoogglans wit

Bericht van Flexa

4 jaren geleden - Geachte Elise, Graag wil ik u het een en ander uitleggen betreffende het vergelen van de verflaag. U kunt contact met ons opnemen op 071-308 23 44 van 8.00 uur tot 16.30 uur. Flexa

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Flexa

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door Flexa in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat Flexa een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Flexa

Heeft op 30 september 2016 om 10:03 geantwoord

Geboden Oplossing:

Oplossing is alleen zichtbaar voor melder van de klacht

Alle klachten die gemeld zijn door Elise70