Klacht: Flexa Creationslak zijdeglans dekt niet

op 19 april 2017 over Flexa in de categorie Producten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Volgens de verfpot dekt de verf in één keer. Dit is pure onzin. Ik heb de verf toegepast om een grijs kozijn te veranderen in Fresh Linnen wit (3000). Ik heb eerst gegrond en vervolgens twee keer afgelakt, maar het resultaat is bedroevend. Je ziet de oude grijze laag erdoorheen, je ziet de aanzetten, de verf is mat en heeft geen zijdeglans, is te snel droog (1 à 2 uur) en daarnaast is de verf te dun. Ik ben nu 8 uur bezig geweest met deze verf, maar jammer genoeg moet ik alles over doen met betere verf.

Gewenste Oplossing:

Omdat ik bedrogen ben door de tekst \\\\\\\'superieure kwaliteit en 1x dekkend\\\\\\\' ben ik pas tevreden als de geopende potten (1x grondverf + 3x kleur verfpotten) en verfmaterialen worden vergoed. De ongeopende potten gaan retour naar de bouwmarkt.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Flexa

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Flexa in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat Flexa een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Flexa

Heeft op 21 april 2017 om 13:20 geantwoord

Geboden Oplossing:

Oplossing is alleen zichtbaar voor melder van de klacht

Alle klachten die gemeld zijn door EBR01