Klacht: Fitnessboard zonder DVD en poster met oefeningen.

op 31 januari 2014 over Crivit sports in de categorie Kledingwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Eerst blij, omdat ik het laatste fitnessboard te pakken heb bij de Lidl. Thuisgekomen wil ik gelijk aan de slag. Teleurstelling, want de beloofde DVD en poster zitten er niet bij. Terug naar de Lidl. Weer teleurstelling, want ze kunnen me niet helpen. Hopelijk wordt de derde teleurstelling me bespaard, en kunnen jullie me weer blij maken, door de DVD alsnog op te sturen.

Gewenste Oplossing:

Als de DVD + poster alsnog geleverd worden. Ben bereid het ook bij de Lidl of ander ophaalpunt in de buurt, op te halen.
Gekocht bij Lidl van Mooklaan in Rijswijk (ZH).

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Crivit sports

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Crivit sports nog niet in behandeling is genomen.

Reactie van de melder van de klacht Dimp

4 jaren geleden - Hoe lang duurt het voordat ik een reactie krijg op mijn klacht?

Alle klachten die gemeld zijn door Dimp