Klacht: filter laat los

op 11 september 2018 over Camel in de categorie Sigaretten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik heb afgelopen 2 weken sigaretten gekocht van camel waarbij in alle pakjes een aantal sigaretten zaten (zeker 5 stuks uit een pakje) waarvan het filter los laat van de sigaret. afgelopen weken heb ik dus aardig wat sigaretten weg kunnen gooien wat ik erg zonde vind. sigaretten zijn best duur en de kwaliteit word minder dit vind ik niet kunnen.

Gewenste Oplossing:

op z'n minst een reactie op dit bericht en dat de kwaliteit van de sigaretten niet achteruit gaat (ze worden steeds duurder).

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar Camel over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door Camel in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door cindyvdl