Klacht: Filiaal Etten Leur, niet klantvriendelijk!!!

op 25 januari 2014 over Wibra in de categorie Kledingwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Goededag, Mijn naam is Diana Clauzel en ik heb een klacht weliswaar niet over een artikel , maar wel over de klantvriendelijkheid in jullie vestiging in Etten Leur….
Ik kom er regelmatig en mag wel zeggen dat ik er vaste klant ben. Vooral sinds de geboorte van mijn dochtertje van nu bijna 3 jaar oud.
Het gaat om het volgende; zoals u kunt lezen is mijn dochter nog geen 3 maar sinds een paar weken droog overdag en geeft mij nu dus aan wanneer zij naar het toilet moet. Voor mij heel spannend om nu dus te gaan shoppen, maar we gaan er gewoon voor. Een extra broekje en onderbroekje mee voor een eventueel ongelukje en we kunnen samen gaan winkelen. Vandaag sta ik dus bij de wibra in etten leur en mijn dochter knijpt haar billetjes bij elkaar en zegt dat ze heel erg moet plassen….dus ik zoek snel een verkoopster om te vragen of ze aub gebruik mag maken van het toilet. Waarop zij dus antwoord; Nee dat is alleen voor privegebruik….
Wat ik overigens heel goed begrijp (werk zelf ook in een winkel) Maar dat ze dus nu mijn kleine meid gewoon in haar broek laat plassen schiet mij dan toch even in het verkeerde keelgat. Ze zei dat ik maar met haar naar het winkelcentrum moet lopen. Ik ben gelijk weg gegaan om over te steken naar de winkel aan de overkant waar ze dus wel mocht plassen, maar t was al te laat…helemaal nat. U begrijpt dus dat ik niet te spreken ben over deze behandeling…en hoop dat er toch even een kleine opmerking richting dat filiaal gaat……Vond het zo zielig want mijn dochter bleef zich verontschuldigen dat ze in haar broekje had geplast….
Meer wilde ik niet kwijt…hoop hier nog iets van te horen….met vriendelijke groet Diana Clauzel, een zeer teleurgestelde klant….

Gewenste Oplossing:

ik wacht netjes af of hier uberhaupt wel iets mee gedaan wordt.....

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Wibra

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Wibra nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Diana Clauzel