Klacht: Fiets niet geleverd

op 11 augustus 2017 over BikeDepot in de categorie Fietsenwinkel

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Fiets besteld, bevestiging ontvangen, maar nog geen fiets ontvangen helaas. Op de website staat voor 17 uur besteld is volgende dag in huis, nu kan het natuurlijk voorkomen dat dit niet lukt, maar inmiddels zijn we al weer daaaaagggen verder.Je hoort helemaal niets meer van hun na de bevestiging. Telefonisch niet te bereiken en via de mail word niet geantwoord. Heb het idee dat ik dag kan zeggen tegen de fiets en tegen me geld.

Gewenste Oplossing:

Ik zou graag mijn geld terug willen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over BikeDepot

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over BikeDepot nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door c.dubbink