Klacht: Fiets betaald en niet ontvangen

op 27 juli 2017 over BikeDepot in de categorie Fietsenwinkel

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb voor de verjaardag van mijn dochter een fiets besteld en betaald via ideal maar nog steeds geen fiets ontvangen.het is inmiddels 2 maanden verder.meerdere malen contact gehad per mail en telefonisch toezeggingen ontvangen maar nog steeds geen fiets.mijn dochter wacht nog steeds.ik wil me geld ook terug maar ze beloven van alles maar maken het niet waar.

Gewenste Oplossing:

Als ze de fiets leveren voor mijn dochter anders mijn geld terug storten.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over BikeDepot

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over BikeDepot nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Gul84