Klacht: False claim aangaande waterdichtheid van de galaxy s7

op 17 juli 2017 over Samsung in de categorie Electronica Merken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een galaxy s7 (mobiele telefoon) die zogenaamd een IP86 rating heeft. Dit houdt in dat de telefoon voor een half uur lang, anderhalve meter diep onder water gedompeld kan worden. Ik heb mijn telefoon in de badkuip laten vallen, niet van grote hoogte, ongeveer 10 cm boven het wateroppervlak. Hij is denk ik voor zon 20 seconden onder 10 cm water geweest. Nu zit er water onder de lens. Ik heb eerst samsung gebeld, die vertelde mij dat waterschade niet onder de fabrieks garantie valt…. De gsm dokter belde me net om te vertellen dat hij total loss is. Als jullie mij kunnen helpen, heel graag, hij is nog geen drie maanden oud.

Gewenste Oplossing:

Als ik een nieuw toestel van samsung krijg, of mijn geld terug, of in iedergeval een waardige reactie.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Samsung

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Samsung nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door koensmallegange