Klacht: Fake account wordt niet verwijderd

op 08 juli 2019 over Instagram in de categorie Social Media

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Er is fake account aangemaakt met mijn fotos en die van mijn kinderen. Ik wil dat graag van internet af hebben. Ik heb zelf geen social media maar heb een account aangemaakt zodat ik de profiel kon rapporteren. Ik heb het inmiddels 30 x gerapporteerd en mijn vrienden ook , tot heden is de account nog steeds actief.
Ik heb geen bevestiging gekregen van de rapporten en ook nergens een reactie.

Gewenste Oplossing:

Als het account en onze fotos verwijderd zijn.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Instagram

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Instagram nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door ChaimatoenChaima