Klacht: Factuur gekregen zonder activatie abonnement

op 29 september 2016 over Crown Card in de categorie Waardebonnen- en voucher aanbieders

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een factuur gekregen voor een abonnement wat ik zou moeten hebben. De medewerker aan de telefoon gaf duidelijk aan dat pas als er is ingelogd, het abonnement in gaat en er dan pas na 14 dagen hoeft te worden opgezegd. Ik heb nooit ingelogd en ga dat ook nooit doen. Dus deze factuur hoor ik ook niet te krijgen en wil ik ook absoluut niet betalen.

Gewenste Oplossing:

Dat het account verwijderd is en ik niks hoef te betalen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Crown Card

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Crown Card nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Antonius Brockhoff