Klacht: eye makeup remover

op 08 juni 2016 over HEMA in de categorie Warenhuizen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Na ongeveer 20 jaar dit product te hebben gebruikt brand mijn huid tijdens gebruik, mijndochter en haar vriendin hadden dezelfde klacht dus lijkt het mij vanzelfsprekend dat jullie daar meer klachten over hebben gehad!? graag verneem ik iets van uw kant.
bvd Y.Swaak

Gewenste Oplossing:

misschien iets veranderen aan de samenstelling!

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over HEMA

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over HEMA nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Y.Swaak