Klacht: Extra verzekeringen waar ik niet om heb gevraagd

op 26 juli 2016 over Gold Car in de categorie Autoverhuur

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb mijn auto via Car del Mar gehuurd (inclusief verzekering) en opgehaald op het vliegveld van Bologna.
Ik moest mijn creditcard afgeven en daar werd mij een rekening van 278.50 gepresenteerd. Ik vroeg waar dit voor was nemen vertelde mij dat dit een “deposit” was. Een soort borg dus die ik na afloop van de huurperiode weer terug zou krijgen en dus als reservering op je creditcard komt te staan. Nou mooi niet dus! Het hele bedrag is gewoon afgeboekt! Het blijkt ook dat ik voor een volle tank benzine heb betaald terwijl in m’n contract van Car del Mar staat dat ik de auto met een volle tank moet afleveren.

Gewenste Oplossing:

Het complete bedrag teruggestort krijgen!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Gold Car

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Gold Car nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door lvdhorst