Klacht: Extra retour niet verwerkt

op 26 juni 2017 over Sarenza.nl in de categorie Internetshops - Schoenen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik had mijn retouren al aangemeld en daarna uiteindelijk toch besloten om nóg een paar schoenen te retourneren. Niet heel erg vreemd. Omdat het retour niet meer aangepast kon worden, heb ik een mail gestuurd en daarmee ging ik ervan uit dat alles wel rechtgetrokken zou worden. Helaas.
Inmiddels ben ik een handvol mailtjes verder (geen enkele reactie), een week telefoneren (telefoonnummer is buiten gebruik?!?!) En ook op twitterberichten wordt niet gereageerd. Belachelijk. Nog nooit zoiets meegemaakt.

Gewenste Oplossing:

Wanneer ik de €39,95 van het geretourneerde paar schoenen terug op mijn rekening heb.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Sarenza.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Sarenza.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Femke Spitters