Klacht: Extra kosten onterecht

op 06 juni 2016 over Vodafone in de categorie Mobiele Telefonie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Er zijn extra kosten onterecht erbij gezet krijg te steeds te horen van afdeling betalingen dat hij ergens in april geblokkeerd is geweest en dan nog vindt ik het absurd daar kosten coor wordt berekend graag wou ik hierover meer info want dat krijg je nooit van die afdeling

Gewenste Oplossing:

Als ik me abonnement kan ontbinden ben ik tevreden

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Vodafone

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Vodafone nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Najim Baldane