Klacht: extra kosten in rekening gebracht, ten onrechte

op 10 augustus 2016 over Yourhosting in de categorie Websites - Building en Hosting

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik ben nog in gesprek met dit bedrijf over de hoogte van de factuur. Inmiddels krijg ik wel een dreigmail waarin ik gesommeerd wordt om te rekening te betalen. De extra kosten bedragen inmiddels 15 euro volgens het bedrijf. Als ik niet onmiddellijk betaal worden de kosten nog veel hoger.

Gewenste Oplossing:

Als ik eerst gewoon kan afhandelen hoeveel ik moet betalen. Dan de nieuwe factuur krijgen en die dan betalen. En dat ze zich aan de wettelijke opzegtermijnen van 1 maand houden.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Yourhosting over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Yourhosting in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat Yourhosting een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Yourhosting

Heeft op 11 augustus 2016 om 08:53 geantwoord

Geboden Oplossing:

Beste Ineke,

Je hebt een herinnering ontvangen over een openstaande factuur. Deze herinnering kun je als niet verzonden beschouwen. Het toesturen van de herinnering konden we helaas niet tegenhouden. Ik begrijp de verwarring hierdoor en ik bied hierbij onze excuses aan. Je e-mail over het omzetten van de registratieduur wordt door een collega van me opgepakt. Je ontvangt vandaag een reactie op je e-mail.

Groet, Jerry

Alle klachten die gemeld zijn door lasurprise