Klacht: Extra kosten !!

op 24 oktober 2011 over Gold Car in de categorie Autoverhuur

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

vorige week een weekje een auto gehuurd bij Goldcar op de luchthaven van Alicante, de gehuurde Ford Fiesta was niet meer aanwezig dus een vervangend type auto, geen probleem dacht ik maar er werd helaas meer geld gerekend voor het vervangende type omdat dit een diesel was. Hier had ik niet om gevraagd maar moest ik wel voor betalen, niet netjes dus !! Toen werd mij een extra verzekeringspakket aangeboden hetgeen niet wilde, maar achteraf zag ik dat deze wél gewoon was berekend, ook niet netjes dus. Kortom vind ik Goldcar een maatschappij die goedkoop lijkt maar achteraf verzekeringspaketten ongevraagd doorberekenen en upgrades uitvoeren naar een dieselauto waarvoor betaald moet worden.

Gewenste Oplossing:

Luisteren naar de klant, als deze iets niet wil dan ook niet gewoon doen wat je wilt en de provisie opstrijken voor een verkochte verzekering.

Alle klachten die gemeld zijn door Johnjeweetwel