Klacht: Extra betalen voor extra beenruimte terwijl andere hem gratis krijgen

op 17 oktober 2016 over KLM in de categorie Vliegmaatschappij

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Heb voor een vlucht van Bangkok naar Shiphol extra moeten betalen voor wat extra beenruimte. Eenmaal aangekomen op Schiphol word ik uitgelachen door mijn medereizigers. Want blijkbaar hebben bij het inchecken andere mensen bij de incheckbalie deze stoelen gewoon gratis gekregen! Als ik wist dat er een kans was om zon stoel gratis te krijgen had ik nooit 81 euro betaald daarvoor. Heb 2 x KLM gemaild voor een restitutie maar krijg steeds de melding dat zij mij niet kunnen helpen.

Gewenste Oplossing:

Een restitutie van 81 euro of een andere oplossing

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over KLM

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over KLM nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door R Willems