Klacht: EXTRA BETAALD NIET ONTVANGEN

op 27 februari 2017 over Zalando in de categorie Online Warenhuizen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Beste, ik had vrijdag schoenen besteld en ik heb extra 10 euro meer betaald zodat ze vandaag al geleverd zouden worden, toch heb ik ze vandaag niet ontvangen en lag er een briefje in de bus dat Dhl is langs gekomen, ik was de hele dag thuis dus ze hebben niet aangebeld ( bel doet het perfect ) of ook niet aan geklopt. Met vriendelijke groeten Raphael Scipio.

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden met een teruggave van het extra betaald bedrag.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Zalando

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Zalando nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Raf3600