Klacht: Eten niet beschikbaar en apparatuur weken defect

op 22 mei 2016 over HEMA in de categorie Warenhuizen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Vanmiddag in de middagpauze wilde ik een lekker broodje mozzerella halen maar tot mijn verbazing waren deze niet op voorraad. Toen wilde ik graag een hotdog hebben maar de machine was defect (alweer). De ijsmachine is ook al weken kapot. Vitaminewater was ook niet beschikbaar. Kortom, de helft van het assortiment was er niet. En dat in het weekend.

Gewenste Oplossing:

Wanneer alles wél op voorraad is.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over HEMA

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over HEMA nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Marvinpranger