Klacht: Esprit kaart niet geregistreerd

op 20 augustus 2017 over Esprit in de categorie Internetshops - Kleding

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ls., ik begrijp dat mijn klantenkaart van esprit (nr.:56619 47691)niet onder minnaar geregistreerd staat. De dame van de esprit store gaf aan dat Ik via de site kon inloggen en dat mijn pincode mijn geboortedatum is (01021953). Deze werkt niet. Ik heb deze kaart a, jaren in mijn bezit en ook gebruik ik hem in de esprit stores echter heb ik nooit iets van esprit gehoord en waarom is dus nu wel duidelijk.

Gewenste Oplossing:

Kunt u mij helpen met het registreren ?

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Esprit

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Esprit nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Marjan jolly