Klacht: Error bij login App DigiD bij Werkmap

[email protected] op 16 oktober 2017 over DigiD in de categorie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Versie App DigiD: 1.0.8, iPhone SE, iOS 11.03, browser Safari, login: Werkmap via UWV. Alle stappen gaan goed, behalve de laatste (meestal 🙂 ). Na inloggen kom ik direct op de pagina: “u wordt nu uitgelogd”… Ennnn ik kan weer opnieuw inloggen. Opnieuw en opnieuw en opnieuw :D.

Helpdesk DigiD gebeld die me met n kluitje in t riet stuurde. Mevrouw gaf aan dat mijn browser instellingen niet goed stonden. Toen we deze samen doornamen bleken ze wel degelijk goed te staan. “U kunt beter een gewone computer gebruiken”.
No shit Sherlock? (Natuurlijk niet hardop gezegd ;). Ze kon me niet verder helpen.
Werkverschaffing?

Gewenste Oplossing:

Als ik niet automatisch zou worden uitgelogd.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over DigiD

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over DigiD nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door