Klacht: zoekgeraakte aanmelding

op 14 juni 2019 over Erasmus MC Rotterdam in de categorie Ziekenhuizen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Geachte mevrouw meneer,
Ik ben patiënt bij dr. Kehrer in IJsselland ziekenhuis. Daar had ik op 28 mei een afspraak. Hij heeft me die dag aangemeld voor radiotherapie in het EMC. Op 31 mei heeft hij mijn gegevens digitaal verstuurd naar EMC. Daarna zou ik bericht krijgen van het EMC wanneer mijn afspraak is. Nadat ik 2,5 week niets gehoord heb, heb ik op 14 juni zelf naar het EMC gebeld en gesproken met Saskia. Er bleek niets bekend te zijn. Ik heb gelijk gebeld met het IJsselland ziekenhuis en daar was alles wel verstuurd. Maar ze hebben het vandaag, 14 juni nogmaals verstuurd. Toen weer zelf contact opgenomen met Saskia van het EMC en nu was het wel ontvangen. Ze heeft beloofd dat ik zsm bericht krijg over wanneer ik ingepland word voor radiotherapie. Aangezien ik nu al 2,5 week tevergeefs heb gewacht op een afspraak, en ik erg veel pijn ervaar, ga ik ervan uit dat ik heel spoedig een afspraak voor radiotherapie tegemoet kan zien. Ik hoop dat u hiervoor begrip heeft en mij mogelijk voorrang kunt verlenen. Bij voorbaat dank.

Gewenste Oplossing:

Dat ons duidelijk word waar de fout zit, waarom ik ook niet werd teruggebeld door Saskia en dat ik nu snel aan de beurt ben.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Erasmus MC Rotterdam

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Erasmus MC Rotterdam nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Oskamvandergaag