Klacht: Er worden ten onrechte abonnementen van derden op mijn telefoonrekening geplaatst.

op 15 november 2017 over BestVIPgames in de categorie SMS Diensten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Tot mijn grote verbazing wordt er op mijn mobiele telefoonrekeningen 7,50 euro per week in kosten gebracht onder de post “kosten bij derde”. Ik heb Vodafone gevraagd dit abonnement te stoppen en het geld terug te storten. Vodafone heeft het abonnement stopgezet, maar nu staat er toch weer een nieuw bedrag van 7,50. Ook dit is weer stopgezet.
Vandaag heb ik een telefonisch gesprek gehad met een medewerker van Vodafone. Hij zei dat ze hier ‘niets aan kunnen doen’.

Het gaat om het abonnement ‘VIP Games Weekly’ van aanbieder
Inter Inventory Company Limited

Zelf heb ik niet ingestemd met dit abonnement en wordt er dus onterecht kosten in rekening gebracht. Het abonnement is voor de tweede keer stopgezet, maar ik verwacht dat ik volgende week weer aangemeld ben.

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als ik geen ongevraagde abonnementen meer krijg + wanneer ik het bedrag dat tot nu toe als de bedragen van mijn rekening worden verwijderd.

Alle klachten die gemeld zijn door swmvisser