Klacht: Er is onterecht 8 euro afgeschreven van mijn rekening

op 03 juli 2017 over Uber in de categorie Taxibedrijven

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Vrijdag 30.06 heb ik een Ubertaxi besteld, eerste taxi geeft helemaal binnen 10 min niet begonen te rijden naar mij toe, dan ben ik tweede genomen. Tweede taxi gekomen, maar ik weet niet waar naar toe, ik heb hem niet gezien, toen heb ik begonen te bellen maar hij was lekker aan het praten met iemant bij de telefon, dus kon i hem niet bereiken. Heb buiten ongeveer 15 min gestaan en elke min probeeren hem te bereiken. Bij het einde moest man van mijn vriendien bringen mij met fiets naar de stad. En nog geeft Uber van mij 8 euro afgeschreven. Dus geen taxi en nog geld afhechreven. Dit wil ik wel graag terug hebben!!!!!!!

Gewenste Oplossing:

Wanneer ik mijn geld terug krijg!

Alle klachten die gemeld zijn door Jekaterina