Klacht: Emmer klik shag in België

op 29 april 2017 over Camel in de categorie Sigaretten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb vandaag een pot camel shag gekocht bij een benzinepomp in België bij Total ik heb een pot van 49 euro en daar zit 341 gram in maar ik zag de shag in de bus toen ik hem open maakte ik zij gelijk ik geloof niet dat er 341 gram in zit dus ik ben het gaan wegen en tot mijn verbazing zat er maar 273 gram in ik voel me zeer opgelicht graag jullie reactie en ik ga deze week nog zo een pot halen om te kijken of het weer het zelfde is want ik vind het niet normaal het is al zo duur en dan de mensen nog oplichten ik hoop op tegenbericht want ik neem het niet

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als het verschil in de grammen mijn toe gezonden worden en dat er naar gekeken word of het niet meer gebeurd want vind het maar al te erg voor iedereen het is gewoon te duur

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Camel over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Camel in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door Diana1977112