Klacht: Elektrische verwarming kan niet retour

Ronws op 08 december 2021 over Hornbach in de categorie Bouwmarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik had beter eerst hier bij de klachten kunnen kijken, dan had ik het daar zeker niet besteld…
Omdat er geen Hornbach bij mij in de buurt zit heb ik een elektrische handdoekradiator online besteld, deze is 750 watt maar dit is dus stroomverbruik.. Het is niet het vermogen wat de verwarming aan warmte geeft Ik heb het uit de verpakking gehaald, wat mij logisch lijkt en gewoon op een kratje gezet om te testen hoe warm de radiator wordt Na mijn mening geeft deze dus te weinig vermogen (in ieder geval voor mij want de badkamer wordt niet warm) Dus niet aan de muur geboord o.i.d, dus ook geen beugels beschadigd/gebruikt. Omdat deze dus niet voldoet aan mijn verwachting wou ik deze retour sturen en heb ik dus contact gezocht en de gegevens ingevuld Een aantal minuten wordt ik gebeld door een vrouw die volgens mij met het verkeerde been uit bed was gestapt Want ik kreeg op agressieve/onfatsoenlijke manier te horen dat ik het artikel gebruikt had en het niet retour kon… Proberen uit te leggen dat ik het niet echt heb gebruikt maar ze was niet voor rede vatbaar Dus ik zit hier nu met een radiator van 135 euro waar ik niets aan heb.. Mijn plan was om deze te ruilen voor een zwaardere en ook mijn andere dingen voor de verbouwing te bestellen.. Maar je raad het al, dit was de laatste keer dat ik er iets besteld heb en ik wil de mensen graag de raad geven om ergens anders te bestellen waar je wel gewoon iets kunt retourneren als het niet aan de verwachtingen voldoet… (sommige dingen snap ik best dat ze niet retour kunnen, o.a uit hygiënisch of schroeven die je al gebruikt hebt)
DUS NEE DIT IS GEEN SERVICE VAN De hoR…..

Gewenste Oplossing:

Dat ze de verwarming terugnemen en ik niet hoef te betalen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een email gestuurd naar Hornbach over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Deze klacht is zojuist door Hornbach in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - We hebben bericht ontvangen dat Hornbach een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Hornbach

Heeft op 09 december 2021 om 12:22 geantwoord

Geboden Oplossing:

Oplossing is alleen zichtbaar voor melder van de klacht

Ronws

Heeft op 09 december 2021 om 16:28 geantwoord

Als jullie alle klanten zo te woord staan, nee dan is het niet onfatsoenlijk.. Ik vind dus niet normaal en voor mij dus nooit meer iets van de Hornbach, ik zal deze kwestie ook via de sociale kanalen delen want ik vind dit niet normaal!!!

Alle klachten die gemeld zijn door Ronws