Klacht: Eerste klant in winkel, maar zwembaden op voorraad alle gereserveerd??

op 18 juli 2019 over Lidl in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

hallo,ik was vanmorgen als eerste klant in de winkel in zwolle voor een zwembadaanbieding van 50 euro.Een rond zwembad van 3.66 cm,helemaal compleet met dekzeil.Nu waren de zwembaden al uitverkocht en heb nu 4 kids moeten teleurstellen.Dat is toch niet eerlijk. Hoe kan dat?Terwijl ze vandaag in de aanbieding kwamen.Nu was er volgens hun nog 1 in het magazijn en ze lieten mij dat zwembad uit het magazijn sjouwen terwijl ik met een open been zit en vervolgens wordt er vanuit een hokje in lidl geschreeuwd dat hij gereserveerd is.Ik hoop toch echt dat dit opgelost kan worden en we alsnog dat zwembad krijgen.Vr Gr Gerrit Brink

Gewenste Oplossing:

Ik ben pas tevreden als ik dat zwembad alsnog krijg en mijn kids er dolblij mee kan maken.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Lidl over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Lidl in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat Lidl een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Lidl

Heeft op 18 juli 2019 om 15:36 geantwoord

Geboden Oplossing:

Oplossing is alleen zichtbaar voor melder van de klacht

Alle klachten die gemeld zijn door G. Brink