Klacht: Een verkoper die niet helemaal eerlijk is

op 18 september 2016 over Catawiki in de categorie Veilingen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb Perzisch tapijt gekocht er zat geen echtheid certificaat bij die kreeg ik later gestuurd die kan ik ook maken op de computer, geen nummer enz en ook haar eigen naam nog verkeerd geschreven . Heeft niet verteld dat het bij de franje beschadigd was en de kleur was ook anders als op de foto dat kan maar toch. Wel goed verzonden en ik heb er niet lang op hoeven wachten. Wat ik vreemd vind dat zei verkopen met een certificaat en de dit er niet bij zit. Ik heb het certificaat uitgeprint nou ik kan het ook maken dus voel ik mij een beetje bedonderd en heb ik het gevoel dat 900 euro voor dit tapijt te duur is.

Graag uw hulp,

Het gaat om de verkoper Geertruide Konijn.

Gewenste Oplossing:

Geld erug ongeveer 200 euro en ik vind dat als er geen certificaat is moet je het er ook niet bijschrijven. Een echt gecertificeerdtapijt heeft waarde dit na mijn mening niet.

Met vriendelijke groeten,
Adri en Tineke Koorevaar

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Catawiki over deze klacht.

Alle klachten die gemeld zijn door adrientineke