Klacht: Een toestel toegestuurd krijgen die ik niet heb besteld…bijzonder

op 13 juni 2016 over Vodafone in de categorie Mobiele Telefonie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik ben sinds 1 juni bezig mijn abonnement te verlengen. Door technische fouten in systeem onduidelijk of ik wel of niet verlengd heb. Nu 13 juni nog geen toestel. Wel een mail dat het gecanceld is maar op my vodafone dat er een heel ander toestel wordt toegestuurd. Bijzonder. Ik moet deze wijzigen. Maar ja na 12 dagen ben ik wel een beetje uitgewacht. Ik wil een nieuw abonnement met een s6 64gb zoals ik besteld heb. Slapeloze nachten en heel erg teleurgesteld in vodafone….waar ik al jaren trouw lid ben. klachtenservice kun je ook niets mee

Gewenste Oplossing:

nu meteen goede telefoon toesturen en mij enigzins tegemoet komen na dagen van bellen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Vodafone

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Vodafone nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door rdejong83