Klacht: EAN code onjuist bij aanvragen 64 GB SD-kaart

op 03 juni 2016 over Samsung in de categorie Electronica Merken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb 30 mei een Samsung Galaxy S7 gekocht bij de webshop ‘telecomstunter.nl’. Op dit moment is er een actie waarbij je bij aankoop van een Galaxy S7, een 64 GB SD-kaart gratis kan aanvragen. Ik was bezig met het aanvragen van die SD-kaart, maar op de website van Samsung geeft het systeem aan dat de EAN code onjuist is. Ik heb alles juist ingevuld volgens de verpakkingscode (begint met 88), dus ik zou niet weten wat er anders moet.

Gewenste Oplossing:

Ik zou graag de 64 GB SD-kaart willen ontvangen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Samsung

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Samsung nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door annemarie713