Klachten over E-legal incasso Advocaten

Hieronder kunt u zien welke klachten er over E-legal incasso Advocaten zijn gemeld. Lees meer >

Statistieken van E-legal incasso Advocaten in de categorie Advocatenkantoren

6 klachten gemeld
1.0 /10
3 stemmen
3

Tijdslijn

Dieven

Klacht van op 17 mei 2020 over E-legal incasso Advocaten in de categorie Advocatenkantoren

€600 betaald. Blijkt er een advocaat naar mij. Dossier hebben gekeken van 1 pagina en een telefoongesprek gevoerd van 10 minuten. Eindoordeel: geen oordeel. Ik moest meer geld betalen voordat ze mij konden helpen. Ging over een vordering van minder... Lees meer

Een debiteur aangemeld bij E legal , bleek later dat mn vriendin buiten mijn weten al een incassobureau ingeschakeld had . Nu draai ik voor de kostten op omdat er geen ander bedrijf aan gewerkt mocht hebben . Ook al... Lees meer

Nooit mee in zee gaan.

Klacht van op 05 maart 2020 over E-legal incasso Advocaten in de categorie Advocatenkantoren

had een incasso opdracht gegeven via e-legal op een vordering onder de 1000. Debiteur zegt doodleuk ik betwist het factuur. E-legal zegt wij beginnen niet aan een procedure. maar ze sturen wel doodleuk een rekening van 95Voor letterlijk 1x een debiteur verwittigen... Lees meer

Zonder fatsoenlijk inhoudelijk onderzoek of overleg zetten deze advocaten op een zeer agressieve manier druk om betaling af te dwingen. Het feit dat er een dispuut ten grondslag ligt aan het niet betalen van een factuur wordt niet meegewogen. Dit bureau... Lees meer

E-Legal PURE OPLICHTERS!!!

Klacht van op 11 november 2017 over E-legal incasso Advocaten in de categorie Advocatenkantoren

Ik kreeg een vordering van E-Legal van circa 1200,-. ik wou daarvoor een betaal regeling treffen, dat was niet mogelijk. Op geen enkele manier was dit mogelijk en ik moest de hele vordering in een keer betalen anders zouden ze mij gaan... Lees meer