Klachten over Dutch Hair Shop

Hieronder kunt u zien welke klachten er over Dutch Hair Shop zijn gemeld. Lees meer >

Statistieken van Dutch Hair Shop in de categorie Kappers

31 klachten gemeld
1.1 /10
18 stemmen
18

Tijdslijn

Chi onyx euroshine hairdryer

Klacht van op 10 september 2017 over Dutch Hair Shop in de categorie Kappers

Hair dryer in april besteld en betaald Nooit gekregen en mijn geld ook niet terug gekregen Krijg nu steeds mail van een nieubedrijf Haar Boulevad ik heb het idee dat de van de zelfde eigenaars is Ik zou graag mijn... Lees meer

Begin mei 2017 heb ik een bestelling gedaan. Nooit iets ontvangen en alleen standaard reactie op mail en via FB ontvangen. Verder nergens bereikbaar en FB pagina is ook uit de lucht gehaald. Via prive FB van de eigenaar een... Lees meer

Producten besteld maar nooit gekregen

Klacht van op 27 juli 2017 over Dutch Hair Shop in de categorie Kappers

Ik heb op 16 juni 2017 voor 130 euro aan producten besteld en betaald maar tot de dag van vandaag nooit mijn producten gekregen. Telefonisch zijn ze niet bereikbaar en op mijn e-mails (4 ondertussen) reageren ze niet. Ik kan... Lees meer

Bestelling niet geleverd

Klacht van op 19 juli 2017 over Dutch Hair Shop in de categorie Kappers

Ik bestel al langere tijd bij Dutch Hair shop en ik heb nooit problemen ondervonden. Echter mijn laatste bestelling van 15 juni 2017 heb ik nooit ontvangen. Ook op mijn mails wordt niet gereageerd en telefonisch zijn ze niet bereikbaar Lees meer