Klacht: Dubbele rekeningen en afgesloten

op 23 mei 2016 over KPN in de categorie Alles-in-1

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb al meerdere malen gebeld om mijn rekeningen te betalen en er word dan gezegd dat er niets openstaat waardoor ik elke keer dubbele rekeningen betaal nu ben ik ook nog afgesloten zonder waarschuwing! En dan word ik nog zo in me oor opgehangen omdat ik zeg dat ik dat zo erg vind en bijna kan huilen!
Ik vind dit echt verschrikkelijk vond jullie altijd de beste nu wil ik echt heel graag naar een ander!

Gewenste Oplossing:

Als ik normaal te woord word gestaan en dat hier iets aangedaan word!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over KPN

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over KPN nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Nancee_84