Klacht: Dubbele betaling

op 10 juni 2016 over Auto europe in de categorie Verhuur

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb eind April 2016 via Auto Europe, waar ik overigens al jaren een auto huur een auto gehuurd voor de vakantie op Ibiza. Op 11-5-2016 auto opgehaald op het vliegveld en de medewerker van jawel Goldcar vraagt om mijn creditcard voor een autorisatie. Blijkt nu dat zowel Auto Europe geld heeft afgeschreven als de verhuurder Goldcar. Ik heb mijn bank gevraagd om het bedrag retour te halen want dit is diefstal.

Gewenste Oplossing:

Ik wens mijn geld van Auto Europe retour te krijgen. Goldcar, eigenaar van de auto heeft recht op huur en niet Auto Europe.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Auto europe

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Auto europe nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door NooraWolf2010