Klacht: Dubbel verzekerd door de abn bank

op 14 oktober 2016 over ABN Amro in de categorie Banken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Na een goed telefoon gesprek met de abn bank
Over gestapt van interpolis verzekeringen naar abn verzekeringen voor ook een alles in 1 polis
Dit na een gesprek over de hypotheek rente van mijn huidige hypotheek bij de Abn kreeg ik het advies om alles over te zetten dit gedaan keurig de polissen binnen gekregen en de opzegkaart voor de oude verzekering op te zeggen deze ingevuld en opgestuurd tot zover goed.

Tot het moment dat er een verrekening binnen kwam van 570 euro!!! Toen maar bellen wat dat was wat blijkt de verzekering bij interpolis was niet opgezegd en daardoor zijn mijn schadevrije jaren niet vrijgekomen (27 schadevrije jaren)
Deze verzekering liep immers nog verder dus geen schade vrije jaren vrijgegeven natuurlijk en moest er bij de Abn voor twee auto.s zonder noclaim betaalt worden.

Waarom ik het niet door heb gehad dat er nog twee verzekeringen liepen ? Het geld van de oude verzekering ging van een rekening waar ik 1500 debet kan staan dus zonder erg erin te hebben de premie betaalt.

ik ben nu bijna vier maanden dubbel verzekerd geweest en bij interpolis betaald 400 euro premie bij de abn ruim 1200 euro aan premie in nog geen vier maanden belachelijk natuurlijk.

De afdeling geeft niet thuis. Ik kon de verzekeringen bij de Abn opzeggen en naar de 1200 euro fluiten.

Dit terwijl ik aan alle voorwaarden heb voldaan keurig de opzeg brief ingevuld en opgestuurd.

Ik zit nu nog steeds bij interpolis alleen ben ik 1200 euro armer en dat is heel veel geld…

Gewenste Oplossing:

Wanneer ik mijn geld terug krijg.
Want dit is bijna diefstal in mijn ogen..

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 week geleden - Ik heb een email gestuurd naar ABN Amro over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 week geleden - Deze klacht is zojuist door ABN Amro in behandeling genomen

Bericht van ABN Amro

1 week geleden - Beste heer, mevrouw, Wat ontzettend rot dat je zulke hoge kosten hebt gehad en jouw verzekeringen dubbel naast elkaar gelopen hebben. Ik heb je vanochtend gebeld, om jouw klacht samen door te nemen. Helaas kreeg ik je niet te pakken. Verder heb ik ook contact opgenomen met onze verzekeringsafdeling over dit proces. Wanneer je bij een verzekeraar een verzekering aanvraagt en schadevrije jaren opgeeft, dan nemen wij dit over en controleren wij dit in een systeem. Als blijkt dat wij de schadevrije-jaren die jij hebt opgegeven niet kunnen vinden, dan sturen wij een brief. Dit kan namelijk als reden hebben, dat de opzegging bij de oude verzekeraar niet goed geregeld is en zij dit niet hebben verwerkt in het algemene systeem. Ik ga hier graag verder met je over in gesprek. Verder zie ik dat je twee keer dezelfde klacht hebt geplaatst op dit forum, dus de andere heb ik gesloten. Dan kunnen wij hier verder in gesprek gaan. Wanneer ben je telefonisch bereikbaar tijdens kantooruren? Dan bel ik je op. Ik hoor graag van je. Met vriendelijke groet, ABN AMRO Webcare Mw. L. Salama

Reactie van de melder van de klacht Belle.ijss

5 dagen geleden - Beste mvr L Salama Ik ben deze week op alle tijden beschikbaar. De telefoon was defect dus ik was inderdaad niet te bereiken. Mvg. Mvg

Bericht van ABN Amro

4 dagen geleden - Beste heer/mevrouw, Bedankt voor het prettige gesprek dat wij net hebben gehad. Hieronder leest u kort wat wij hebben besproken. Naar aanleiding van uw klacht heb ik contact gehad met onze klachtenafdeling. Ik heb een officiële klacht voor u ingediend. Onze klachtenafdeling zal dit zo snel mogelijk in behandeling nemen. U ontvangt hier een bevestiging van. Zodra er meer bekend is over uw klacht hoort u dat. Daarnaast neemt u contact op met Interpolis om een bewijs op te vragen van het aantal schadevrije jaren dat u heeft opgebouwd. Ik hoor graag wanneer u dit bewijs binnen heeft. Mocht u nog vragen hebben, laat het weten. Met vriendelijke groet, Dhr. R. Witjes ABN AMRO Webcare

Alle klachten die gemeld zijn door Belle.ijss