Klacht: droogkast droogt niet

op 13 december 2017 over Miele in de categorie Huishoudelijke apparatuur

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

wij hebbe bij van de borre een droogkast gekocht van 1400 euro maar zij droogt niet daar konden ze ons niet helpen toen heb ik naar miele gebeld om komen te kijken maar als het geen technisch defect was moesten we betalen alhoewel ze nog in garantie was we moeten ze altijd 3 of 4 keet terug opzetten en dan is de was nog niet droog
ik hoop spoedig iets te horen en bij voorbaat dank

Gewenste Oplossing:

wij zullen tevreden zijn als de was van de eerste keer goed droog is

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Miele

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Miele nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door molenstede