Klacht: Droge shag

op 28 februari 2017 over Camel in de categorie Sigaretten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Hallo,
Ik rook al 1 jaar camel shag heb in het begin nooit problemen mee gehad. Altijd hele verse shag wat goed aan elkaar bleef zitten met weinig gruis natuurlijk. De laatste tijden als ik camel haal is die een stuk droger en soms erg droog met veel gruis in het pak shag. En het is verschillend hoelang je met een pak shag doet door de droogte van de shag.

Gewenste Oplossing:

Ik was zeer tevreden over de shag toen het vers was met weinig gruis. Zelf ben ik overgestapt naar camel door mijn vriend vanwege de goeie kwaliteit.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Camel over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Camel in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door Samantha198