Klacht: dramatische service

op 19 mei 2016 over Indesit in de categorie Electronica - Wasmachines

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Mijn wasmachine is al 17 weken stuk tot op heden is hij nog steeds niet gerepareerd. Ik heb meerdere malen contact met indesit opgenomen, dan krijg je te horen we bellen u terug . Iets wat nooit gebeurd. Iedere keer komen ze weer met een smoesje en krijg je te horen hoe vervelend ze het voor je vinden.
Een drama is het bij dat bedrijf.

Gewenste Oplossing:

Tevreden kan ik niet meer zijn na deze schandalige service. Wel wil moet dit probleem deze week opgelost worden.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Indesit

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Indesit nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door lorenzo010