Klacht: Douane heeft smaragd teruggestuurd naar land van herkomst

op 18 april 2020 over Catawiki in de categorie Veilingen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Door het vergeten en invullen van een douane aangifte formulier is het smaragd die ik heb gekocht uit Oekraïne terug gestuurd naar Oekraïne naar de verkoper. nu weet ik even niet wat ik moet doen want je kan geen review achter laten, je kunt ze niet bereiken via de site, je kan ze geen berichten sturen. Heel vervelend dat dit Nederland zo tewerk moet gaan.

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als ik contact heb opgenomen met de verkoper, Bestgemstones777 .

Daarvoor moet ik dus eerst een e-mail adres, telefoon nummer of iets anders zien te vinden maar er staat helemaal niks op het net heirover vermeld

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Catawiki

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Catawiki nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Smaragd2210