Klacht: Dose tabak groot met weinig inhoud!!

op 07 oktober 2017 over John Player Special in de categorie Sigaretten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik werk met het schuif apparaat, wordt aangegeven 180 stuks. zijn er maar 117 en ik vul normaal.En ook niet zo stevig als de sigaret in een pakje. DOET AL 8 maanden voor mijn zoon met verlamming. Dus hij wordt in deze situatie ook nog bedonderd!! Nu twijfel ik nog of ik ga naar het programma onder zoek naar waarden. Iedere donderdag om 20:30 uur

Gewenste Oplossing:

HOE KAN IK NU HIER OVER TEVREDEN WORDEN.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over John Player Special

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over John Player Special nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door L.W.Verhees