Klacht: Doospelen na overlijden

op 19 februari 2019 over Staatsloterij in de categorie Loterijen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

December 2018 is mijn schoonmoeder overleden. Ik staatsloterij opgezegd per mail met kopie akte van overlijden. Januari wordt er geld afegeschreven voor de volgende trekking. Ik gebeld excuses bla bla bla. 30 januari kregen wij een brief gericht aan mn schoonmoeder. Jammer dat u bent gestopt mocht u in de toekomst de verleiding niet kunnen weerstaan dan zien wij u graag terug etc etc etc. ik net gebeld met de staatloterij oh sorry meneer wat vervelend het zal niet meer gebeuren.

Gewenste Oplossing:

Als ik een brief krijg met excuses

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Staatsloterij

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Staatsloterij nog niet in behandeling is genomen.

Reactie van de melder van de klacht Leonjanson

6 maanden geleden - Nooit meer wat gehoord van de staatsloterij

Alle klachten die gemeld zijn door Leonjanson