Klacht: Doos open afgeleverd bij retourneren

op 20 september 2018 over MTK Fashion in de categorie Kledingwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een packet terug gestuurd naar MTK Fashion. nu kreeg ik een mail dat de doos helemaal open was en dat er 2 items ontbraken. er was een foto bijgevoegd op de foto zie je dat er een plastic inzit waar ik de het ene item netjes weer had ingepakt ook zie ik en papier waar het andere item in zat wat ik ook weer netjes in de doos heb terug gezet. zij willen mij het geld niet terug geven. kan iemand mij helpen? ik hoor het graag
ik had het packet met Postnl laten beorgen en heb daar 6.95 euro voor betaald

Gewenste Oplossing:

Ik ben pas tevreden als ik het volledige bedrag terug gestort krijg.

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over MTK Fashion

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over MTK Fashion nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door jelany1991