Klacht: Doorgebrande wireless fast charger

op 03 mei 2017 over Samsung in de categorie Electronica Merken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een Samsung wireless fast charger gekocht bij een Vodafone shop. Binnen 2 weken werkte deze niet meer. Het bleek dat de charger is doorgebrand. Hierbij kreeg ik de micro USB ook niet meer uit de charger aangezien deze ook was gesmolten en vervormd. Gelukkig heeft mijn telefoon geen schade opgelopen. Ik heb overal het originele meegeleverde samsung materiaal gebruik.

Gewenste Oplossing:

Wanneer ik de aanschafwaarde krijg geretourneerd. Of desnoods een nieuwe niet gevaarlijke fast wireless charger.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Samsung

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Samsung nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door remcosmink