Klacht: Door de warmte van de accu werkt mijn note 4 niet meer

op 08 juli 2017 over Samsung in de categorie Electronica Merken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Door dat het toestel is alles mis gegaan omdat de accu te warm werd vanalles aan laten doen bij de reparateur heb hem net weer terug gebracht ben ik niet gewend van Samsung ik heb altijd Samsung gehad altijd alleen software probleem gehad maar valt het echt tegen deze keer toestel heb ik cadeau gekregen van de kinderen garantie voorbij hoogachtend h westheim

Gewenste Oplossing:

Weet het niet

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Samsung

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Samsung nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Quint1955