Klacht: Door de nieuwe dienstregeling van Arriva kom ik niet meer thuis na 22:00 uur

op 14 december 2017 over Arriva in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Door de nieuwe dienstregeling rijden de bussen 186 en 187 niet meer verder naar Gouda, wat altijd al de eindpunt was geweest, en moét ik persee de bus van 22:00 uur nemen om thuis te komen.

De bus vanuit Leiden reed normaal altijd tot 00:04 uur maar nu de laatste dienst om 21:55 uur is, kan ik niet eens meer een avondje wegblijven. Ik weet zeker dat heel mijn dorp hier last van heeft dus ik eis een verandering naar hoe het altijd al was geweest.

Gewenste Oplossing:

Ik wil dat de bussen weer tot 00:04 uur rijden en de eindpunt weer zoals gewoonlijk ‘Gouda’ wordt.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Arriva over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Arriva in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat Arriva een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Arriva

Heeft op 14 december 2017 om 19:06 geantwoord

Geboden Oplossing:

Beste sihemxx,

Niet leuk om te lezen dat de nieuwe dienstregeling voor jou geen verbetering is. Ik kan me voorstellen dat je hiervan baalt.

Helaas kunnen wij niet iedereen altijd tevreden stellen. Wat voor de één een verbetering is kan voor de andere juist een verslechtering zijn. Uiteraard zal de nieuwe dienstregeling geëvalueerd worden, waarbij aanpassingen in de toekomt mogelijk blijven als de veranderende vervoersvraag daartoe aanleiding geeft. Ik heb je reactie doorgestuurd naar onze vervoerdeskundige met het verzoek hier aandacht aan te besteden. Voor nu dien je echter rekening te houden met de thans gepubliceerde dienstregeling.

. Mocht je nu of in de toekomst nog vragen hebben over deze melding of een ander voorval, dan adviseer ik je om contact met ons op te nemen via onze Twitterpagina onder @Arriva_NL , Facebookaccount www.facebook.com/ArrivaNederland of ons online contactformulier: https://bit.ly/.

Met vriendelijke groet,
Lina
Arriva Webcareteam

Alle klachten die gemeld zijn door sihemxx