Klacht: Dit bedrijf is een SCAM

KlachtCMvdW op 14 december 2019 over Sublime Customs in de categorie Internetshops - Sieraden en horloges

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

LET OP! Bestel NIET bij dit bedrijf.

2 november heb ik sieraden besteld en kreeg ik een berichten dat het verzonden zou zijn. Ik heb het traceringsnummer bij PostNL laten natrekken.en deze bestaat NIET. Het bedrijf reageert niet op mails. Je kan concluderen dat dit bedrijf je oplicht. Wat kan ik hier verder mee doen? Ik wil mijn geld terug.

Gewenste Oplossing:

Geld terug

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Sublime Customs

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Sublime Customs nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door KlachtCMvdW