Klacht: Dirk van de broek Goes

op 14 januari 2014 over Dirk van den Broek in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Het personeel discrimineerd de jeugd zij moeten aparte mandjes meenemen en naar een studenten kassa. Zelfs de jongeren niet eens meer school volgen. Ik moest namelijk dat vandaag ook en ik heb geen school meer ik vind het schandalig dat als er maar twee klanten bij een andere kassa staan je toch in die lange rij moet blijven wachten.

Gewenste Oplossing:

Doe er dus wat aan Dirk

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Dirk van den Broek

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een email gestuurd naar Dirk van den Broek over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Dirk van den Broek nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door jurian38