Klacht: digitale luchtfoto en kans extra prijzen

op 20 juni 2017 over Brabants dagblad in de categorie Media

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Fijn als je paginagroot gratis digitale luchtfoto van je omgeving beloofd en kans op extra prijzen om vervolgens er voor te zorgen dat het adres niet klopt of het onbegrijpelijk maakt om er te komen en aan te vragen en/of de benodigde gegevens in te vullen.

Gewenste Oplossing:

Tevreden ben ik pas als ik een digitale luchtfoto heb en mijn gegevens kan achterlaten/invullen om kans te maken op de extra prijzen zoals beloofd [niet dat ik de illusie heb iets te winnen, maar als je niet mee kunt doen win je nooit]

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Brabants dagblad

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Brabants dagblad nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Marlene van den Nieuwenhuijzen