Klachten over Dex en Allen

Hieronder kunt u zien welke klachten er over Dex en Allen zijn gemeld. Lees meer >

Statistieken van Dex en Allen in de categorie Internetshops - Kleding

0 klachten gemeld

Tijdslijn

Nooit ontvangen

Klacht van suby555 op 16 augustus 2018 over Dex en Allen in de categorie Internetshops - Kleding

22112017 een zonnebril gekocht , tot op heden nooit ontvangen!! In februari kreeg ik nog een mail dat ze achterstand hadden en deze zo snel mogelijk zou opgestuurd worden. Nu begin Juli nogmaals gemaild maar nog geen antwoord ! Lees meer

Niet ontvangen

Klacht van jordyverryckt op 02 juni 2018 over Dex en Allen in de categorie Internetshops - Kleding

Op 19 januari heb ik een bestelling gedaan bij Dex en Allen. Ik heb hier een bril en een armbandje besteld. Nu zijn we al ondertussen Begin Juni en heb ik nog mijn bestelling nog steeds niet gehad. Ik heb... Lees meer