Klacht: Deukjes in hak binnenkant schoen

op 12 september 2017 over Ara in de categorie Kledingwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Deukjes onder je hak binnenkant. Ara is een merk dat altijd comfortabel zit maar deze zijn verschrikkelijk. Ik heb ze een half jaar maar weinig gedragen omdat ze niet lekker zitten, nu zie ik dat het daardoor komt. Ik weet eigenlijkniet meer waar ik ze heb gekocht. Niet handig weet ik, maar de fabrikant zou hier iets mee kunnen doen.

Gewenste Oplossing:

Als ik een paar schoenen krijg die wel lekker zitten

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Ara

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Ara nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door hc003100